Looking For Anything Specific?

Yunanistan Kavala / Kavala Kalesi | Yunanistan, Geziler, Yunanistan tatili : İstanbul'a oldukça yakın olması, selanik'ten.

Yunanistan Kavala / Kavala Kalesi | Yunanistan, Geziler, Yunanistan tatili : İstanbul'a oldukça yakın olması, selanik'ten.. Kavala gezilecek yerler , nerede konaklanır, nasıl ulaşım sağlanır yazımda bulabilirsiniz. Efendim biz, bir güzel kalamar tava söyledik. Yunanistan'da bir osmanlı esintisi kavala. Gezimanya'da kavala hakkında bilgi bulabilir, kavala gezi notlarına, fotoğraflarına, turlarına ve videolarına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kendi kavala yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz.

Bu yıl aracımızla dikili'den yola çıkarak dedeağaç (alexandrapoli), kavala. Biliyorsunuz, yunanistan da tıpkı türkiye gibi gerek tarih gerek kültür bakımından oldukça zengin bir ülke. Bu yaz herkes mykanos'ta, stantori'ni de tatil yaparken biz anca kavala'yı gezdik desem kavala'ya çok büyük bir haksızlık yapmış olurum. Yunanistan'da kalamarlar, bizim bildiğimiz dilim dilim ve taratorla gelmiyor. Gezimanya'da kavala hakkında bilgi bulabilir, kavala gezi notlarına, fotoğraflarına, turlarına ve videolarına ulaşabilirsiniz.

Kavala Yunanistan | Yunanistan, Dünya
Kavala Yunanistan | Yunanistan, Dünya from i.pinimg.com
Arnavutluk'tan geçip de, makedonya sınırına geldiğimde pasaport polisinin sağ tarafta bulunan kulübesinin penceresi önünde. İstanbul'a oldukça yakın olması, selanik'ten. Kavala, yunanistan otellerinde internet üzerinden büyük indirimler. Ramazan bayramını fırsat bilip ailece yine bulgaristan yollunu tuttuk. Kavalalı mehmet ali paşa'nın doğum yeridir. Yunanistan kavala , dedeağaç, thassos adasında neler yapılır,nereleri gezilir,nerede konaklanır hepsi bu yazıda.yunanistan gezi rehberi ve gezilecek yerler. Dilerseniz kendi kavala yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Yunanistan'ın sahil kentlerinden biri olan kavala, osmanlı i̇mparatorluğu zamanında yunanistan'ın saklı cenneti diyebileceğimiz kavala'yı mutlaka görün.

Osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biriydi.

Yunanistan'ın en güzel şehirlerinden kavala'ya nasıl gidilir, nereler gezilir, nerelerde yemek yenir, neler alınır? Bu yaz herkes mykanos'ta, stantori'ni de tatil yaparken biz anca kavala'yı gezdik desem kavala'ya çok büyük bir haksızlık yapmış olurum. Haydi şimdi kavala'yı gezelim… eskisiyle yenisiyle kavala… vaktiyle osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biri olan şehir, halen osmanlı döneminin izlerini taşıyor. Normalde plaj tatili çok tercih sebebim olmaz ama 2013 yazında biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduğumdan yörüngemi kurabiyesi ile meşhur olan kavala'ya çevirdim. Kavala gezi rehberi, kavala gezi notları, kavala gezilecek yerler, çocukla yurtdışı tatili, bebekle tatil, çocukla yunanistan tatili. Yanına da yunanistan'ın meşhur ayranı ouzo'dan açtırdık. Yunanistan'ın makedonya kesiminde liman şehri. Yunanistan'ın kuzeyinde selanik'in komşusu, osmanlı'nın izlerini taşıyan kavala'da gezilecek yerler ve gezi rehberi yazısı için tıklayın. Ramazan bayramını fırsat bilip ailece yine bulgaristan yollunu tuttuk. Kavalalı mehmet ali paşa'nın memleketi olmasıdır. Temmuz güneşinde parlayan, nefes kesen manzaralar, masmavi deniz, yumuşacık beyaz kumsal, eski köyler, antik kalıntılar, binlerce yıllık bir kültür… Osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biriydi. Önceki yıllarda yunanistan'ın selanik ve kavala şehirlerinde ve birçok adasında bulunmuştum.

Yer bulmada kolaylık ve muhteşem fiyatlar. Bizdeki ege sahil kentleriyle benzerliği oldukça fazla ama bizimkilere nazaran biraz daha bakir geldi bana. Birkaç günlüğüne yunanistan'ın kuzeyine gidince olmazsa olmaz duraklardan biri de eski bir osmanlı şehri olan kavala. Kavala gezilecek yerler , nerede konaklanır, nasıl ulaşım sağlanır yazımda bulabilirsiniz. Yunanistan'da kalamarlar, bizim bildiğimiz dilim dilim ve taratorla gelmiyor.

Yunanistan,Dedeağaç,Kavala,Thassos adası
Yunanistan,Dedeağaç,Kavala,Thassos adası from www.gezecegiz.com
Seslendirmesini de yaptığım, grek müzikleri ile sunduğum,bir kısa belgesel.keyifle izleyeceğinizi umuyorum:). Birkaç günlüğüne yunanistan'ın kuzeyine gidince olmazsa olmaz duraklardan biri de eski bir osmanlı şehri olan kavala. Kavala gezi rehberi, kavala gezi notları, kavala gezilecek yerler, çocukla yurtdışı tatili, bebekle tatil, çocukla yunanistan tatili. Kavala, karşısındaki taşoz (thasos) adasının bir kolonisi olan kadim neapolis şehrinin devamı olarak kabul edilir. Haydi şimdi kavala'yı gezelim… eskisiyle yenisiyle kavala… vaktiyle osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biri olan şehir, halen osmanlı döneminin izlerini taşıyor. Birçok insanın gözünde deniz tatili ya. Selanik, kavala, i̇skeçe, gümülcine ve son durak dedeağaç! Osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biriydi.

Kavala gezi rehberi, kavala gezi notları, kavala gezilecek yerler, çocukla yurtdışı tatili, bebekle tatil, çocukla yunanistan tatili.

Bizdeki ege sahil kentleriyle benzerliği oldukça fazla ama bizimkilere nazaran biraz daha bakir geldi bana. Yaz geliyor içimiz fıkır fıkır yine. Yunanistan'ın makedonya kesiminde liman şehri. Burası panagia tepesi'ndeki bizans kalesi. Ramazan bayramını fırsat bilip ailece yine bulgaristan yollunu tuttuk. Biliyorsunuz, yunanistan da tıpkı türkiye gibi gerek tarih gerek kültür bakımından oldukça zengin bir ülke. Kavala yunanistan'ın doğu makedonya bölgesinde bulunan bir turizm kenti. Osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biriydi. İstanbul'a oldukça yakın olması, selanik'ten. Gezimanya'da kavala hakkında bilgi bulabilir, kavala gezi notlarına, fotoğraflarına, turlarına ve videolarına ulaşabilirsiniz. Selanik, kavala, i̇skeçe, gümülcine ve son durak dedeağaç! Birçok insanın gözünde deniz tatili ya. Sadece kurabiyesini bildiğim şehrin bu kadar güzel olacağını.

Kavala'da iner inmez, kavala kalesi'ne çıkıyorum. Kavala, yunanistan otellerinde internet üzerinden büyük indirimler. Kavala yunanistan'ın doğu makedonya bölgesinde bulunan bir turizm kenti. Yaz geliyor içimiz fıkır fıkır yine. Yunanistan'ın en güzel şehirlerinden kavala'ya nasıl gidilir, nereler gezilir, nerelerde yemek yenir, neler alınır?

Kavala Yunanistan by İLKİN BABAYİĞİT | Yunanistan, Fotoğraf
Kavala Yunanistan by İLKİN BABAYİĞİT | Yunanistan, Fotoğraf from i.pinimg.com
Dilerseniz kendi kavala yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Yunanistan'ın en güzel şehirlerinden kavala'ya nasıl gidilir, nereler gezilir, nerelerde yemek yenir, neler alınır? Kavala mübadeleden en çok etkilenen yunan şehirlerinden biri olmuş. Kavala şehrine yolunuz düşerse, burada deniz ürünlerini tatmalısınız. Kaleden, şehrin uçsuz bucaksız gibi gözüken turkuaz mavisi berrak, sakin denizini seyrederken ve mavi düşlere dalarken, düşüncelerde mavi bir yolculuğa çıkıyor insan. Selanik, kavala, i̇skeçe, gümülcine ve son durak dedeağaç! İstanbul'a oldukça yakın olması, selanik'ten. Konuk değerlendirmelerini okuyun ve size en uygun oteli seçin.

Birkaç günlüğüne yunanistan'ın kuzeyine gidince olmazsa olmaz duraklardan biri de eski bir osmanlı şehri olan kavala.

Yunanistan'ın makedonya kesiminde liman şehri. Normalde plaj tatili çok tercih sebebim olmaz ama 2013 yazında biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduğumdan yörüngemi kurabiyesi ile meşhur olan kavala'ya çevirdim. Yer bulmada kolaylık ve muhteşem fiyatlar. Ramazan bayramını fırsat bilip ailece yine bulgaristan yollunu tuttuk. Yunanistan'a daha önce gitmiştik ancak bu sefer 72 saatte keşfe gidiyorduk! Birkaç günlüğüne yunanistan'ın kuzeyine gidince olmazsa olmaz duraklardan biri de eski bir osmanlı şehri olan kavala. Kavalalı mehmet ali paşa'nın doğum yeridir. Konuk değerlendirmelerini okuyun ve size en uygun oteli seçin. Kavala'da iner inmez, kavala kalesi'ne çıkıyorum. Biliyorsunuz, yunanistan da tıpkı türkiye gibi gerek tarih gerek kültür bakımından oldukça zengin bir ülke. Kavala şehrine yolunuz düşerse, burada deniz ürünlerini tatmalısınız. Temmuz güneşinde parlayan, nefes kesen manzaralar, masmavi deniz, yumuşacık beyaz kumsal, eski köyler, antik kalıntılar, binlerce yıllık bir kültür… Yunanistan'da kalamarlar, bizim bildiğimiz dilim dilim ve taratorla gelmiyor.

Arnavutluk'tan geçip de, makedonya sınırına geldiğimde pasaport polisinin sağ tarafta bulunan kulübesinin penceresi önünde yunanistan. Osmanlı devleti döneminde balkanlar'ın en önemli merkezlerinden biriydi.

Posting Komentar

0 Komentar